Waarom gastouderopvang


Waarom kies je voor gastouderopvang

Ouders weten wat goed is voor hun kind. Kleinschalige opvang in huiselijke sfeer door een gastouder is een goede keus voor ouders die individuele aandacht belangrijk vinden voor hun kind. Daarbij kunnen ze kiezen voor een gastouder dichtbij huis of juist dichtbij het werk.

 

Door het persoonlijke, flexibele karakter van gastouderopvang kunnen ouders en de gastouder de zorg en opvoeding goed op elkaar afstemmen.
De uren zijn in overleg met de gastouder goed in te delen, waardoor ouders alleen de afgenomen uren betalen. Dus geen extra uren aan het begin of het einde van de dag en geen doorbetaalde vakanties.

 

Gastouderbureau Bambini uit Winschoten is het adres voor kleinschalige en flexibele kinderopvang in de regio’s Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Blijham, Delfzijl, Drieborg, Finsterwolde, Groningen, Heiligerlee, Hoogezand-Sappemeer, Midwolda, Muntendam, Mussel, Ommelanderwijk, Onstwedde, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Nieuwolda, Sellingen, Scheemda, Stadskanaal, Ter Apel, Veendam, Vlagtwedde, Wedde, Westerlee, Winschoten en Zuidbroek.